Nyirok és Gerinc Mozgásszervi Központ

Papp Andrea Gyógy- és nyirokmasszőr Szakmai oktató ,

Andi azért keresett meg, mert szerette volna honlapját megújítani. Korábban saját maga készítette honlapját ingyenes online honlapkészítő program segítségével ingyenes tárhelyre, de vállalkozása fejlődésével rájött, hogy honlapját is magasabb szintre kell emelnie. Szeretett volna egy modernebb, professzionálisabb honlapot saját tárhelyén, ami mind megjelenésében, mind a tartalmi részében tükrözi az általa nyújtott szolgáltatások minőségét. A közös munka nagyon jó hangulatban telt. Mivel Andi rendelkezett a szükséges szöveges- és képanyagokkal, ezért könnyen, gyorsan ment a tervezés, a honlap kialakítása.

Ahogy Andi szolgáltatásainak köre bővült, úgy alakítottuk, módosítottuk folyamatosan a honlapot. Ma már számos oktatást is tart a nyirokmasszázs iránt érdeklődő, fejlődni vágyó kollégái részére, ezért szerette volna, ha a résztvevők jelentkezni tudnak a képzésekre.

Idejét szeretné a hozzá segítségül forduló betegei illetve fejlődni vágyó kollégáira szentelni, ezért a honlap karbantartását, tartalmainak frissítését rám bízta.

 

Andi nem kért SSL tanúsítványt a honlapjához, ezért a böngészők nem biztonságosnak jelölik meg.

Nyirok és Mozgásszervi Központ honlap